1 uges aktiv ferie på Levante/Rhodos -Powered by Playitas

Kære Alle danse- og trænings glade mennesker!
SundGladKrop arrangerer en danse og træningsferie til Levante/Rhodos - Powered by Playitas i samarbejde med Apollo rejser.
Alle er velkomne, UANSET trænings og danse erfaring. -Ugen går kort og godt ud på at forene en aktiv ferie med at have det super sjovt. 
Vi rejser sammen i samlet flok fra Billund den 1. maj med hjemkomst den 8. maj 2022. Prisen pr. person er 6995 kroner. I prisen er der inkluderet følgende: Fly tur-retur incl. bagage, mad på flyet begge veje, transfer til og fra hotellet, delt dobbeltværelse med balkon / terrasse, halvpension (Lækker morgen og aftenbuffet) + deltagelse på samtlige hold. (Man bestemmer selvfølgelig selv, hvor meget man ønsker at deltage.)
Der vil være mulighed for følgende tilkøb, hvis dette ønskes:
Helpension +kr.550,-per pers
All inklusive +kr.1500,-pr.pers
Singletillæg +kr.2000,-pr.pers
Der vil være rig mulighed for også at få slappet af, da hold tiderne er fastsat til 2 timer om formiddagen + 2 timer igen sidst på eftermiddagen. Alt der imellem kan man bruge som man vil, om det er en gåtur, drinks, eller afslapning med en god bog ved poolen. 
Da det er et stort sporthotel er der også masser af andre muligheder for at få pulsen op. Der er bl.a. tennis, badminton, svømmebaner samt mulighed for leje af rigtig gode cykler.
Her er ferie muligheden for både dig og sin partner.
Lyder dette som noget for dig, så skynd dig at tilmelde dig, da der kun er 15 pladser.
Bindende tilmelding skal ske på mail til: anita@sundgladkrop.dk
Der vil denne uge være tilknyttet 2 instruktører til at give dig den bedste danse og trænings oplevelse. 
Carina Stamp Thomsen underviser i Dance og Latin Dance Mix
Anita Pausgaard underviser i Crossdance, CD POWER, Stram op samt funktionel træning.
Vi glæder os til en aktiv ferie med dig / jer. 🙏 Kh  Carina og Anita.
Vil du se billeder af området / hotellet, så tag et klik på nedenstående link.

https://www.apollorejser.dk/graekenland/rhodos/afandou-og-kolymbia/hoteller/levante---powered-by-playitas?productCategoryCode=FlightAndHotel&catalogueItemId=165291&page=priceCalendar&departureAirportCode=CPH&durationGroupCode=0&paxAges=18,18&departureDate=2021-11-03