Om mig

 Privat:

Mit navn er Anita Pausgaard, født i 1977. Jeg er mor til Patrick og Laura, og bor i Snejbjerg sammen med min kæreste Rico.

Min store passion er sund og lækker kost, styrketræning, løb og dans. Fysisk aktivitet har altid været en stor del af mig og min hverdag. Jeg kan slet ikke undvære træningen og får en masse energi ved at brænde energi af.

Ligeledes brænder jeg for at motivere og inspirere andre, og derfor er jeg så lykkelig og stolt af endelig at kunne byde dig velkommen hos SundGladKrop, og jeg glæder mig helt vild til at tage godt imod dig og hjælpe dig med dit mål og ønske. Hvis du har motivationen, så har jeg redskaberne!

Jeg elsker at dele ud af min erfaring og viden, og brænder for at hjælpe dig, med en lettere, sundere og gladere hverdag. Deraf navnet SundGladKrop, da jeg mener at sundhed ikke kun er kostplaner og træningspas, men derimod en livsstil, hvor man især opnår de bedste resultater når smilet og glæden er med.

 

Uddannelse:

Jeg er uddannet Personlig Træner, (EHFA Certificeret) samt Certificeret Kostvejleder. Efterfølgende har jeg taget speciale i "Børn & overvægt" samt "Seniortræning"

Jeg er også uddannet instruktør indenfor:

  • TRX
  • Crossdance
  • CD POWER

Crossdance

Hvad får jeg ellers min tid til at gå med?

I min fritid underviser jeg i Crossdance og CD POWER hos Snejbjerg Fitness.

Derudover har jeg sammen med Camilla, som ejer Sundhedsfabrikken i Herning skabt en online platform: Sund og Glad Online, hvor vi tilbyder forskellige former for træning, yoga og Crossdance.

https://boon.tv/sund-og-glad-online

Sund og Glad Online

 

Hos SundGladKrop er DU i centrum og derfor er alt personligt skræddersyet til dig og dine behov. Dette gælder både træningspas, kostplaner samt hvert træningsforløb hos mig.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale.

Kh Anita Pausgaard 4036 0213 

Kostvejleder