Vanecoaching

Har du en masse vaner – eller rettere uvaner – der forhindrer dig i at få din drømmekrop og nå din drømmevægt?

Mad er basal for overlevelse. Mad er ikke terapi. Der findes andre måder at håndtere følelser på end ved at spise. Det kan du lære. Ved gentagne øvelser. Og jeg kan vise DIG vejen.

Jeg kan hjælpe dig til sundere vaner gennem samtaleterapi. Ved hjælp af adfærdsændring – vane for vane – hjælper jeg dig til et normaliseret forhold til mad, så du en gang for alle skubber din kur-hjerne ud over kanten og får madro.

Du kommer til at slippe din dårlige samvittighed, din skyld og din skam – tanker, der melder sig, hver gang du har ladet dine dårlige vaner sejre.

Sammen laver vi en plan, der er tilpasset din hverdag. En plan der er realistisk og meningsfuld for DIG. Vi samler op fra gang til gang og tilpasser planen, hvis det er nødvendigt.

Ved at få stillet dig de rigtige spørgsmål, lærer du at reflektere over DIN situation. Dette gør at du kan bryde dine gamle vaner og mønstre.

Ved at se indad vil vi skabe realistiske strategier, som du kan holde på lang sigt, og derved øges din sandsynlighed for succes.

Hos mig binder du dig ikke til et langt og dyrt forløb. Vi tager en session af gangen, således vi stille og roligt arbejder os hen mod dit mål.

Skal vi starte et samarbejde? Lad os starte med at kortlægge dit mål, din motivation og dine forhindringer.