Kan man blive slank af at spise is?

Juhuu… Så er sommeren endelig kommet og det betyder for de fleste, masser af sol, hygge og samvær med familie og venner.

Jeg ELSKER simpelthen sommer, sol, hygge med familie og venner, og ikke mindst masser af IS og kolde drinks på terrassen.

Kan man blive slank af at spise is? NEJ! Men man behøver ikke tage på, det kræver blot man er opmærksom på ”regnskabet”

Personligt ELSKER jeg en god Gl. dags isvaffel. Men det får jeg ikke så tit. (Måske det er derfor jeg nyder det endnu mere, når jeg så vælger at bruge mine kalorier på det??) Jeg vælger typisk en sodavandsis, da den indeholder væsentlig færre kalorier end flødeis. Jeg har gjort det til en vane, ALTID at kigge kcal antal i alle fødevarer, jeg generelt køber. (100 gram sodavands is, indeholder ca. 88 kalorier, hvor 100 gram flødeis indeholder ca. 242 kalorier) -Så blev det lige pludselig et nemt valg, ikke? (Jeg forbrænder f.eks. 248 kcal ved 4 km løb) BUM.

Så de dage hvor jeg på forhånd har valgt, at dagen i dag er ”isvaffel dag” så sparer jeg lidt på kalorie indtaget i løbet af dagen, og / eller jeg dyrker 30- 60 min motion. Så kan jeg med god samvittighed, nyde min VELFORTJENTE is, og endda uden at tage på. Smart ikke?

Jeg vedhæfter 2 rigtig gode opskrifter på hjemmelavet ispinde, som er nemme at lave. Et alternativ kan være, at du blot fryser frisk frugt (Det kan være vandmelon eller banan ect.) og evt. dypper enderne i smeltet mørk chokolade. Det er altså også vildt lækkert!

Opskrift på is med vandmelon og jordbær

Opskrift på is med honningmelon og blåbær

God sommer!

Kh Anita